Bone Broth - eliksir for kroppen.
Drik et glas om dagen, det styrker dit collagen og bigrager til antiaging.
Opskrift til Bone Broth suppe:
Start med at lave en ganske almindelig suppe. Jeg har lavet et udvalg af grønsager, men har du mindre eller andre, bruger du bare dem.
1 kylling
1 porre
2 løg
1/2 knoldselleri
2 gulerødder
2 pastinak
2 fed hvidløg
10 peberkorn
1 sp. ske chili flager
1 sp. ske eller en frisk dusk rosenmarin, du kan også bruge 1 - 2 laurbærblade i stedet.
Kom kyllingen i en stor gryde, og dæk den med rigeligt vand.
Skum kyllingen af, og tilsæt alt tilbehør.
Lad det hele stå og simre i ca 1 1/2 - 2 timer.
Tag kyllingen op og pil den.
Læg skroget og rester tilbage i gyden, og tilsæt eventuelt lidt æbleeddike ( det hjælper med at trække, det lækre guld ud af knoglerne) Her kan du også tilsætte flere grøntsager og peberkorn, hvis du vil.
Lad den simre i 6 - 12 timer. Si suppen og stil den på køl.
Jeg kan godt finde på at slukke suppen om aftenen, og lade den stå natten over, for så at fortsætte næste dag.
Den kolde suppe er nu blevet til gele. Husk at fjerne det øverste lag fedt inden brug.
Jeg tager 1 - 2 sp. ske i et glas, og fylder det med kogt vand. Drik gerne som et mellem måltid, eller som det første om morgenen.
Bon Appetit
50% Complete
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.